1,277.00

КУБА – РОМАНТИКА, САЛСА … 23.11.2018 – 04.12.2018 ТОП ХОТЕЛИ, ОДЛИЧНА КОМБИНАЦИЈА… НАЈДОБРОТО ОД КУБА 2 НОЌИ – ХАВАНА / 8НОЌИ – ВАРАДЕРО / 2 BB / 8 ALL, ТРАНСФЕРИ, ЕКСКУРЗИЈА СО РУЧЕК ВО ХАВАНА, АВИОБИЛЕТ, ПРЕТСТАВНИК ОД АТЛАНТИС Варадеро -најексклузивното и најпознато летувалиште во Куба во која се уште владеат браќата Кастро, се наоѓа на околу 150 километри источно од главниот град Хавана и денеска е еден од најзначајните туристички центри на Карибите. Куба е една од најомилените дестинации на оние туристи кои преферираат долги песочни плажи. Исто така, Куба е земја со најголем број олдтајмери, која ги примамува најбогатите колекционери на стари автомобили од целиот свет. Но, Куба е позната и по Че Гевара (Che Guevara),песочни плажи и водените површини со неверојатна сина боја, Кубанските цигари, кубанската музика… Јастози, корали, подводни карпи, риби, желки, стари бродови – се само дел од тоа што можете да го видете нуркајќи. Прекрасна работа е што температурата на водата никогаш не се спушта под 24 степени, па дури ни во зима.Идеален период за посета е од декември до месец мај .